Ödemiş Kaymakçı Çok Programlı Anadolu Lisesi

WEB https://kaymakcicpl.meb.k12.tr
Adres : Kaymakçı Mh. 50.Yıl Sokak No12 ÖDEMİŞ/İZMİR
VİZYON : İçinden çıktığı toplum için yaşayan, üreten, millî ve manevi değerlere saygılı bireyler yetiştiren referans bir kurum olmak.
MİSYON : Değişen dünya şartlarında; milli ve ahlaki değerlerimizi koruyaruyan, bilgi toplumu insanını yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Saatler :
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım : Ödemiş-Kaymakçı arasında 20 dakikada bir minibüs seferleri yapılmaktadır.
Yerleşim Yeri : Kaymakçı, 4375 nüfusa sahip; erik, bamya, karpuz, salatalık ve her türlü tarım ürünlerinin yetiştirildiği ve hayvancılığın yoğun olarak yapıldığı bir mahalledir. Dışarıdan gelen misafirlere yönelik restoran hizmetleri bulunmaktadır. Mahallemizde bir ilkokul ve ortaokul bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Kaymakçı Mahallesi Ödemiş-Beydağ yolu üzerinde olup; İzmir´e 120 km. Ödemiş´e 15 km. uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :